Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Dildoen historie

Bliv klogere på dildoen historie og hør om Kleopatras vibrator

 Dildoen er i dag noget af det mest udbredte sexlegetøj og kvinder verden over har mindst én dildo i samlingen. Når dildoen har opnået den popularitet som den har, er det fordi den har noget at byde på og enhver kvinde som har prøvet en dildo, kan sikkert nikke genkendende til, at lige efter en rigtig penis, er en dildo noget af det bedste der findes.

Uanset om den er af plastik, gummi, metal eller glas, om den er rød, gul, grøn eller hudfarvet, lille eller kæmpe stor, er en dildo fantastisk til onani.
Flere par er også begyndt at inkludere sexlegetøjet i festlighederne på lagnerne for at give sexlivet et frækt twist. I går faldt jeg over dildoens historie og den har jeg lyst til at dele med dig, for den er faktisk ikke helt som man måske skulle tro.

Det var mandlige lægers idé
Hvis jeg havde spurgt dig hvem du troede stod bag opfindelsen af dildoen, havde du sikkert gættet på en kvinde. De ved jo trods alt mest om egen anatomi og hvad der virker, ligesom det ikke giver meget mening for en mand at opfinde et alternativ til hans egen penis, og dermed risikere at få mindre sex. Hvis du havde gættet således, så havde du taget fejl. I virkeligheden er det nemlig mandlige læger, som fik ideen til at lave en penis-replika til stimulering af kvinders underliv. For mange år siden talte man om, at kvinder var hysteriske. Det gør man på sin hvis stadig, men dengang troede man på, at der var tale om en sygdom. En sygdom skal naturligvis behandles, og behandlingen mente man var at give kvinden en orgasme. Det var dog ikke mandens opgave, men i stedet lægen, som måtte bruge fingrene til at stimulere de ”hysteriske” kvinder han fik på besøg i klinikken. Det lyder måske som et fedt job, men en lang arbejdsdag blev efterhånden lig med ømme fingre og håndled, hvorfor lægerne fandt på aflastning i form af en vibrerende dildo.

Den (måske) første dildo i verden
Der er dog dem som mener, at dildoens historie starter endnu længere tilbage end hos de stakkels læger med ondt i fingrene. Arkæologiske udgravninger tyder på, at vi har kendt til dildoer i flere tusinde år inden doktor lavede sin dildo. Faktisk mener man, at den første dildo stammer fra år 6000 før vor tidsregning. Den første dildo skulle angiveligt have tilhørt Kleopatra, som havde udhulet et græskar og fyldt det med bier. Når Kleopatra rystede græskaret, blev bierne irriterede, hvilket resulterede i en blid og behagelig summen fra græskaret – perfekt til stimulering af vagina. Kilde: https://temptations.dk/dildo-guide/