Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Er en Fleshlight det bedste sexlegetøj til onani?

Du har helt sikkert hørt om en Fleshlight før, og måske du endda selv har prøvet en. Hvis ikke, så kan du her i artiklen blive lidt klogere på det sexlegetøj som jeg helt personligt – ja, nu svarer jeg allerede på spørgsmålet i overskriften – kalder for det bedste sexlegetøj til onani, som man kan få fingrene (eller banditten) i.

Det er store ord, men jeg mener også at Fleshlighten kan bære det på sine skuldre, for det er virkelig et fremragende produkt!
Nu hvor jeg helt sikkert har mistet halvdelen af læserne, fordi jeg allerede har besvaret det spørgsmål du kom herind for, kan jeg uden videre problemer afsløre en personlig lille information om mig selv; Jeg har alt for mange Fleshlights derhjemme. Rigtigt mange. Som i flere end jeg har tal på. Det er ikke sådan, at jeg bliver væltet omkuld af Fleshlights når jeg åbner skabet i soveværelset, men jeg har virkelig mange.

Du undrer dig måske over, hvorfor man dog skulle have mere end én og det forstår jeg godt. For langt de fleste er en enkelt helt sikkert nok. For mig er det dog gået hen og blevet et småklamt samleobjekt – weird, I know!
Der er produkter i min samling, som jeg ikke en gang har fået pakket ud eller prøvet endnu. Så mange har jeg. Derfor skal du prøve Fleshlights snarest! Som du måske kan høre, er jeg stor fan af Fleshlights, hvorfor jeg måske ikke er den mest objektive stemme at lytte til. Jeg vil dog alligevel forsøge at ligge min subjektivitet fra mig, og gå mere pragmatisk til værks. Er du i tvivl om hvorvidt det er noget for dig, kan jeg kun sige én ting: Bare prøv!
Skal der lidt mere overtalelse til, tager jeg dig gerne i hånden og gør dig lidt klogere på, hvad en Fleshlight egentlig er.

Sådan virker den
Det yderste af en Fleshlight er en hård plastikskal. Det er denne du holder om, når du bruger sexlegetøjet. Indvendigt finder du en blød lomme, som typisk er ujævn og nubret, så den bedre kan stimulere penis. Det er nemlig i denne bløde lomme, at penis skal ind og masseres. Det er nødvendigt at bruge glidecreme, for den bløde plastiklomme kan ikke blive våd af sig selv, ligesom en rigtig skede. Bruger du ikke glidecreme, ender du med garanti med en øm penis, som du ikke får lov til at hygge dig med igen lige med det samme. Husk at glidecremen skal være en vandbaseret en af slagsen, da de latexbaserede glidecremer ender med at nedbryde gummilommen inde i din Fleshlight.