Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Gør lillemanden og dig selv en tjeneste – brug en penisring næste gang du har sex

En ring på penis lyder nok nærmere smertefyldt en behageligt for mange, men bruger du en penisring rigtigt, er det knald-hamrende behageligt! I denne artikel kan du blive klogere på hvad en penisring er og hvordan man bruger den.

Sådan virker en penisring
Hvis du allerede har kendskab til penisringe, så er det ganske forståeligt. Penisringe er nemlig noget af det mest populære indenfor sexlegetøj og ofte et af de første produkter som folk prøver, når de vil til at eksperimentere lidt i dobbeltsengen. Mange oplever, at det at bruge en penisring, ikke er nær så grænseoverskridende som at bruge andre former for sexlegetøj. Det kræver ikke noget særligt at komme i gang med at bruge en penisring, de fleste kan finde ud af det og så giver det nydelse til både manden og kvinden.
Manden vil opleve, at hans rejsning bliver større, kraftigere og mere holdbar. Førnævnte kommer både ham og hende til gode. Der findes desuden penisringe som er udstyret med en lille klitorisvibrator, som stimulerer kvinden det helt rigtige sted under sex og gør noget godt i jagten på en orgasme. ”

Hvordan virker den så”, spørger du måske. Det skal jeg fortælle dig!
Ens for alle penisringe er, at den skal påføres manden lem. Ringen føres ned over skaftet på den slappe eller erigerede penis, og efterlades så helt nede ved roden. Når penisringen er placeret korrekt, hvis den stramme og klemme let om roden. Det lyder måske ikke rart, men det er på ingen måde ubehageligt for manden – bare rolig!
Når penis rejser sig, vil blodet have sværere ved at løbe tilbage fra penis, hvilket resulterer i en kraftigere rejsning. Igen – det er slet ikke så ubehageligt som det lyder!

Med eller uden vibrator?
En penisring er i sig selv vidunderlig, men det kan faktisk blive endnu bedre, hvis du vælger en ring med indbygget vibrator. Vibrationer er, når det kommer til sex og onani, intet mindre end fantastiske, hvorfor det bestemt ikke gør noget dårligt for lagengymnastikken, når der kommer små behagelige svingninger fra mandens underliv. Både manden og kvinden vil blive stimuleret af vibrationerne, som kan hjælpe dem begge med at klimakse. Måske endda kraftigere end normalt.
Du kan se de bedste penisringe, både med og uden vibrator, lige her https://temptations.dk/penisringe-guide/

Sådan vælger du den rigtige størrelse
Min største bekymring da jeg skulle købe min første penisring var, om jeg nu også ville kunne passe den. Hvis den var for lille ville det måske være umuligt at få den på, men var den for stor, ville jeg sikkert ikke kunne beholde den på, uden den gled af. Det viste sig dog hurtigt, at de fleste penisringe er one size. En penisring er typisk lavet af elastisk gummi og kan derfor udvides efter behov. Alternativt kan du også vælge en penisring som kan justeres i størrelsen, for på den måde at være sikker på, at den kommer til at passe dig helt perfekt.